Blues Man 2024 - hyldestkoncerter for Troels Jensen

Musikalske arvtagere og blueskollegaer fylder Kulturhuset Pilegårdens have med blues, soul og gospel i en hyldest til hele Danmarks Mr. Blues.

For præcis fire år siden gik en af de helt store skikkelser på den danske bluesscene bort. Troels Jensens bemærkelsesværdige karriere strakte sig over fem årtier og som musiker mestrede han alt lige fra den akustiske delta-blues og den elektriske Chicago-blues, men heller ikke bluegrass, folk, jazz og gospel var fremmed for ham. Denne dag fylder et udvalg af hans musikalske arvtagere og blueskollegaer Pilegårdens have med et forrygende miks af blues, soul og gospel.

Entréen på 200 kroner giver adgang til alle tre koncerter. Koncerten er udendørs. 

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Program

Kl. 14.00:

Big Creek Slim & Peter Nande

Kl. 15.30:

Blue Belles

(Miriam Mandipira, Lea Thorlann, Nis Toxværd & Mads Søndergård)

Kl.  17.00:

Delta Blues Band

(Danny Linde, Thomas Puggaard-Müller, Knut Henriksen, Jarno Varsted, Henning Verner & Asmus Jensen)

Big Creek Slim & Peter Nande

Big Creek Slim Har nok Danmarks bedste blues stemme og en feelin’ lig de gamle Delta blues helte som Bukka White, Blind Willie Johnson, Howlin' Wolf og John Lee Hooker. Big Creek Slim tryllebinder sit publikum! Når man hører ham synge, går det rent ind - er råt og nærværende. Peter Nande Er kendt som en udadvendt mundharpespiller og sanger. Han blev "Årets Danske Blues Navn" i 2007 og har i gennem 25 år spillet landet tyndt – 100 % dedikeret til blues. Han står bag "Blues Jamboree” og har udgivet en lang stribe roste blues albums.

Big Creek Slim - vokal/guitar

Peter Nande - mundharpe

Blue Belles

En powerful kvartet med de to sangerinder Miriam Mandipira og Lea Thorlann i front. Og der bliver ikke pippet - der er hul igennem! De to bliver backet smukt op af Nis Toxværd og Mads Søndergaard, som tilfører krydderier i styrke og forførelse. 

Det hele bliver serveret med livsglæde og sjæl, og der er garanti for fantastisk sang, humor, medrivende sceneperformance og glæde over hele linjen!

 • Miriam Mandipira: Sang
 • Lea Thorlann : Sang
 • Nis Toxværd: Saxer
 • Mads Søndergård: Piano og harmonika

 

  Delta Blues Band

  Delta Blues Band har eksisteret siden 1960’erne, og regnes som Skandinaviens ældste bluesband. Bandet fik i 2021 forstærkning af pianisten Henning Verner. I 2022 joinede Danny Linde også kendt som ”Dee Boy Junior” (Zididada mfl.), der i mange år har haft Troels Jensen som sin gode ven og inspirationskilde. 

  Bandet består af dygtige musikere med hver deres lange historie. De besidder en sjælden dynamik, der uundgåeligt appellerer, når de er på scenen og spiller live.

  • Danny Linde: Sang og slideguitar
  • Thomas Puggaard-Müller: Guitar
  • Knut Henriksen: Bas
  • Jørgen Lang: Mundharper
  • Henning Verner: Keyboards
  • Asmus Jensen: Trommer

  Kontakt

  Kulturhuset Pilegården, Kulturhuset Pilegårdens have

  Brønshøjvej 17

  2700 Brønshøj

  Bliv medlem af Music House Brønshøj

  Køb medlemskab af foreningen Music House Brønshøj på place2book og få en gratis drink i forbindelse med hver koncert.

  Del med