Københavns Kommunes logo

Bo Schiøler & Skavankerne (+søndagsbord)

Søndagsbord og koncert med teater- og musikindpiskeren fra Vesterbro Ungdomsgård.

Efter hele 44 år i Vesterbro Ungdomsgård og ikke færre end 32 udgivelser, udlandsrejser og utallige koncerter med børn og unge (Kattejammerrock har lige haft 40-års jubilæum!), er Bo Schiøler i dag dedikeret musik til det voksne publikum.

På repertoiret er der tankevækkende sange om verden, alder og aldring leveret i øjenhøjde, herunder lidt ældrebyrde-blues-sange fra den 3. alder. Ved koncerterne kæder Schiøler sangene sammen med historier og anekdoter fra sine mange år som altmuligmand på kulturens margarinefabrik.

Stilmæssigt når Schiøler og det gode hold af musikere både omkring lidt afdæmpet rock, jazz, blues, singer-songwriter og blide ballader.

Bo Schiøler er blevet tildelt en lang række priser og hædersbevisninger for sit kunstneriske virke. Bl.a. blev han i 2006 udnævnt til Ridder af Dannebrog.

På scenen:

  • Bo Schiøler: Guitar og vokal
  • Jens Muhlig: Guitar og vokal
  • Lennie H. Jakobsen: Vokal
  • Ronny Birch Holm: Keyboard
  • Jens Birkedal: Bas
  • Christian Winding: Trommer og vokal

Koncertbilletter koster 100 kr. Café Pilens søndagsbord står klar kl. 12.30. Madbilletter hertil koster 100 kr. 

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Også et tak til Nord-Vest Fonden.

________________________________

Se øvrige arrangementer fra Music House Brønshøj og bliv medlem af foreningen her og få en gratis drink i forbindelse med koncerterne: https://www.place2book.com/sw2/sales/event_list/EM2553... 

Del med