Natashas Genbrugsværksted (Brønshøj Sommerjazz)

Natasha er en legesyg lokal kunstner, der elsker at finde på sjove idéer ud fra genbrugsmaterialer. På denne dag tager hun forskellige materialer med som børnene kan forvandle til sjove kreationer.

Natasha Andersen er en ægte tingfinder og legesyg lokal kunstner, der både kan tegne, sy, strikke, bygge og ikke mindst engagere fantasien og skaberlysten hos de børn der deltager i hendes værksted. 

Hun er officielt Tingbjergs mest krøllede hjerne, der har en stor fanbase i bydelen, hvor hun bor. Især fordi hun er genial til at lave ting af genbrugsmaterialer med respekt for både fantasien, naturen og fællesskabet. 

Med en baggrund fra både teater- og filmverdenen helt fra barnsben, har hun altid haft en kreativ vinkel og kan ikke lade være med at få nye skøre idéer ud af børnenes input. Natasha deltager med kreaværksted til lørdagens børnejazzfestival.

Program - børnejazz under Brønshøj Sommerjazz

Kl. 10.00: Av Godaw

Kl. 11.00: Sille og Palle

Kl. 13.00: Trypical Cumbria

Kl. 14.15: Av Godaw

Entré

Entréen på 100 kr. (barn/voksen) til børnejazzprogrammet giver adgang til alle børnejazzkoncerterne lørdag kl. 10-15. Børnebilletter giver adgang til hele Brønshøj Sommerjazz-programmet. 

Kontakt

Brønshøj Vandtårn, Brønshøj Sommerjazz

Brønshøjvej 29

2700 Brønshøj
Del med