Trypical Cumbia (Brønshøj Sommerjazz)

Trypical Cumbia fortolker Cumbia-genren, som har sin oprindelse i 1950’ernes Colombia, men i dag er en udbredt genre i hele Latinamerika. Den er god til fest, den er legende, modsætningsfyldt og sprællevende!

Cumbia er for alle! Trypical Cumbia spiller et mix af nøje udvalgte sange fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt egne kompositioner.

Sammen med Copenhagen Jazz Festival byder vi børn i alle aldre op til dans. Den står på latintoner med inspiration fra genren Cumbia, der stammer fra den caribiske del af Columbia, når Trypical Cumbia spiller op til dans på årets Brønshøj Sommer Jazz. Cumbia er en musikgenre fra 1950’erne, der i dag er udbredt i hele Latinamerika – det er gademusik med en energi, der kan lokke de fleste ud at danse til de både sensuelle og dansevenlige latintoner. Orkestret har tidligere spillet på Copenhagen Jazzfestival bl.a. i Pumpehuset byhave.

De fem medlemmer af Trypical Cumbia har rødder i Columbia, Chile og Danmark, orkestret er startet her i København. De spiller et mix af nøje udvalgte sange og instrumental musik fra Columbia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt deres egne kompositioner. Der er tempo, energi og glæde, når det farverige orkester går på scenen med et væld af instrumenter, hatte og den helt særlige latinenergi.

Line up: 

  • Cristina Nyangai Siiger: Vokal
  • José Lezaeta: Saxofon
  • Bernardo Batalla: Trommer
  • Lucas Caddeo: Keys
  • Albert Reinholdt: Bas

Program - børnejazz under Brønshøj Sommerjazz

Kl. 10.00: Av Godaw

Kl. 11.00: Sille og Palle

Kl. 13.00: Trypical Cumbria

Kl. 14.15: Av Godaw

Entré

Entréen på 100 kr. (barn/voksen) til børnejazzprogrammet giver adgang til alle børnejazzkoncerterne lørdag kl. 10-15. Børnebilletter giver adgang til hele Brønshøj Sommerjazz-programmet. 

Kontakt

Brønshøj Vandtårn, Brønshøj Sommerjazz

Brønshøjvej 29

2700 Brønshøj
Del med