Københavns Kommunes logo

Friday Night Sharing efterår 2022

Se hvad der rør sig i dansens verden på vores populære sharing platform. Næste sharing 7. oktober

Kuppelsalen overdrages til en eller flere koreografer, der kuraterer aftenens program.
Programmer kan byde på work-in-progress, test af visuelle virkemidler og platforme, så som brug af video, lys, levende musik, og andre medier eller oplæg til en kommende forestilling.

Friday Night Sharings foregår almindeligvis i Kuppelsalen
TID Kl 18 normalt - Sharing i oktober er kl 20
VARIGHED ca. 60 min.
ENTRÉ Gratis efter først-til-mølle princippet
ALDER 10+
 

PÅ PROGRAMMET:
 

7. oktober får vi besøg af to instrumentbyggere, som afholder koncert med deres nyskabte musikinstrumenter.

Barbara Skovmand spiller på sin nyskabte klangskulptur, en akustisk sci-fi udseende synthesizer af glas og metal,  der bygger videre på arven fra de to franske Baschet brødre.

Toke Odins værk Klangen af sten opføres af jazztrommeslager Bruno Masia. Til værket har Toke skabt et slagtøjsinstrument med marmorplader. Instrumentet er som et trommesæt med marmor i stedet for skind.
Lyd skabes ved at gnide på glasstænger med vandvåde fingre. Vibrationerne ledes mod en stor skærm i spejlpoleret rustfri pladestål, der forstærker og forvrænger lyden, så den fremstår nærmest overjordisk fremmedartet lig skulpturens sci-fi udseende. Klangskulpturen er bygget isamarbejde med Rafael Fernández og konsulent Martí Ruiz.

4. november får vi besøg af Britiske, men herboende, performance kunstner Rob Hesp. Han arbejder tværfagligt og inkluderende og hans projekt er "intergenerational" og med folk i alle aldre. Han bruger FNS til at teste hans kunstneriske ide af. 

2. december er det Cirkeline Dahl, som er flyttet fra Odense til København her i år. Cirkeline har tidligere lavet forestillinger i Dansekapellet med Det Fynske Dansekompagni, men kuraterer og præsenterer denne aften i eget navn. 

Detaljer følger og husk at følg os på instagram og facebook @dansekapellet - for seneste opdateringer :

 

Dansekapellet

Dansekapellet

Del med