Københavns Kommunes logo

Ian Siegel (UK) & The Blues Overdrive

Ian Siegal er et af Englands største blues'n'roots-navne lige nu. Oplev ham sammen med prisvindende The Blues Overdrive.

Ian Siegal har skabt sig headliner-status både i hjemlandet og i Europa. I mere end et kvart århundrede har hans mission været den samme: sangskrivning på højeste niveau og koncerter, der giver genklang.

Med en unik sound, sjælden timing og sin rå aura, betragtes han af mange for at være den mest overbevisende britiske blues'n'roots artister siden 60'erne. Hans kendetegn er lidenskab, humor, slideguitar og en soulinspireret stemme med kraft nok til at vælte et træ. Han er en bluesmand med mere end én nuance på paletten og en tilstedeværelse på scenen, som kun få musikere kan matche.

MOJO magazine har kaldt ham en af de bedste sangskrivere og mest fængende artister på den engelske bluesscene og han har blandt andet vundet to UK Blues Awards, hele ti British Blues Awards, fire European Blues Awards, to Mojo Blues Albums Of The Year for ikke at nævne tre US Blues Music Awards nomineringer. Og det er vel at mærke bare, hvad de sidste ti år har tilvejebragt!

The Blues Overdrive

To gange har bandet vundet European Blues Awards og etableret sig stærkt på den internationale bluesscene. Flere gange har orkestret mødt Ian i forbindelse med festivalkoncerter i Europa. Det har udmøntet sig i dette samarbejde, hvor The Blues Overdrive agerer backingband. Glæd dig til en must-see-koncert!

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Kontakt

Kulturhuset Pilegården

Brønshøjvej 17

2700 Brønshøj

Bliv medlem af Music House Brønshøj

Medlemskabet følger kalenderåret og udløber ved udgangen af 2023. Det giver en gratis velkomstdrink i forbindelse med koncerterne.

Pris: 100 kr. pr. år.

Tak for støtten!

Køb medlemsskab hos Place2book.

Del med