Open call: Bliv aktør på 48 Timer Festival

Hele Nørrebros kulturfestival er tilbage, og du kan sætte dig helt eget præg på den. Deadline for tilmelding er 1. april.

48 TIMER Festival er en kulturfestival på Nørrebro, som pibler op fra asfalten i midten af maj, lige der når solen begynder at lune og sommerens festivalsæson starter op igen.

Sammen med besøgende fra hele København fejrer vi alt det særlige ved vores bydel i en hel weekend og hylder alt det personlige, nørdede og skæve, vi finder på Nørrebro.

Du kan være med!

Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle.

En aktør er en person eller et foretagende, der har lyst til bidrage med et kulturarrangement eller kulturindhold til 48 TIMER Festival. Det kan være alt fra ildsjæle, kunstnere, foredragsholdere, foreninger, erhvervsdrivende virksomheder eller institutioner i forskellige størrelser.

Vi elsker alsidigheden, der kommer i programmet hvert år og vi holder meget af det anderledes og mødet mellem nogen, der ikke plejer at skabe sammen: Grønthandleren, der pludselig har en pop up koncert med en lokal musiker, strikkeklubben, der laver rave, plejehjemmet, der inviterer byens børn på tegneworkshop og røverhistorier.

Deadline for tilmelding i 2023 er 1. april.

Vi glæder os til dit skud ægte Nørrebro-kultur!

Tilmeld dig her