Københavns Kommunes logo

Hvor og hvornår - ORD

Der vil være i alt otte forløb på hver otte uger i 2022 og 2023.

Forløbene er fordelt på fem lokationer i Københavns Kommune og er for mødre med babyer i alderen 2-12 måneder:

Hold i efteråret 2022

Blågårdens Bibliotek

I samarbejde med Nørrebrobyggerne og sundhedsplejen kan du og din baby være med til ORD fra den 23.august og otte tirsdage frem. Undervisningen er en del af forældrecaféen som du kan læse mere om her: 

Forældrecaféen er for dig der har lyst til at møde andre forældre fra lokalområdet. Vi drøfter forskellige emner om børn og familielivet og hygger os sammen. Du får ny viden om børns udvikling, motorik, sprog, mad, måltider, søvn, opstart i institution, første hjælp og meget andet.
Vi tager udgangspunkt i de spørgsmål, som I kommer med. Vi besøger også steder i lokalområdet fx bibliotek, legepladser, institutioner og hvad vi ellers bliver nysgerrige på at se.

Vi samarbejder med Ord, så hver gang starter vi med ½ time leg og sang. Vi skal lege med sprog - dit modersmål og dansk – og du får ideer til at tale med dit barn.

Du må gerne invitere en bekendt, nabo eller en ven/veninde med, der også har små børn. Der er forældrecafé hver tirsdag kl.10-12.

Nørrebro Bibliotek

Holdet starter onsdag den 24 august og løber frem til den 12. oktober kl.12-13, i alt otte gange. Ditte underviser holdet i det lyserøde lokale på første sal. Der er adgang igennem biblioteket og man kan tage elevatoren op. Du kan læse mere om kurset her.

Der starter endnu et hold op den 26. oktober - 14. december.

BIBLIOTEKET

Holdet starter onsdag den 24 august og løber frem til den 12. oktober kl.10:15-11:15, i alt otte gange. Ditte underviser holdet i Mødeværket på anden sal. Der er adgang igennem biblioteket og man kan tage elevatoren op. 

Der starter endnu et hold op den 26. oktober - 14. december.

Brønshøj Bibliotek

Holdet starter op mandag den 22. august og løber frem til den 10. oktober kl.10-11. Lisbeth underviser holdet i salen på biblioteket. Det er muligt at tage elevatoren op og der er barnevognsparkering ved lokalet. Læs mere om kurset her.

Der starter endnu et hold op den 24. oktober - 12. december.

Tingbjerg Bibliotek

Holdet starter op mandag den 19. august og løber frem til den 7. oktober. Maja underviser holdet hver fredag kl.10-11. Læs mere om kurset her.

Der starter endnu et hold op den 28. oktober - 16. december.

For at tilmelde dig kontakt Cecilie 

Kontakt

Cecilie Gunst Christensen