Blågårdens Bibliotek

Billede
Blågårdens Biblioteks facade

Blågårdens Bibliotek

Blågårdens Bibliotek er dit lokale bibliotek på Blågårds Plads. Vi har litteratur til alle og en helt speciel samling, der er særligt populær hos alle, der elsker tegneserier, poesi og musik.

Blågårdens Bibliotek er en del af Blågården.

Fotograf
Daniel Liversage
Københavns Kommunes logo

Om Blågården

Blågården består af kulturhuset Støberiet, medborgerhuset Kapelvej 44, Korsgadehallen og Blågårdens Bibliotek. Vi har en stor berøringsflade i lokalområdet og sætter en ære i at skabe alle slags kulturarrangementer i samarbejde med lokale aktører. 

Om biblioteket

Blågårdens Bibliotek ligger på Blågårds Plads i hjertet af indre Nørrebro. På Blågårdens Bibliotek kan du læse dagens aviser, slå dig ned ved studiebordene eller i de bløde møbler, og som noget helt særligt kan du lytte til vinyler fra vores store vinylsamling. 

Brug Blågården

Blågården er brugernes hus. Har du en idé til en kulturaktivitet, eller har du brug for et hyggeligt mødested til din læseklub eller tegneklub? Både kulturhuset Støberiet, Blågårdens Bibliotek og Korsgadehallen vil hellere end gerne danne ramme om dit initiativ.

Vi kan hjælpe dig med at stable kulturaktiviteter på benene. Det kan være alt fra stort til småt – events, udstillinger, koncerter, debatter, festivaler osv. Vi tilbyder bl.a. vejledning og støtte til idéudvikling, tilladelser, planlægning – og selvfølgelig mulighed for at låne udstyr og lokaler. 

Hvis du vil være med til at lave en aktivitet på Blågården, eller hvis du har lyst til at tage del i nogle af de allerede eksisterende tilbud, kan du altid skrive til os eller komme forbi vores åbne kulturkontor i Korsgade 30.

Det sker på Blågården
Billede
Blågårdens Bibliotek
Fotograf
Daniel Liversage
Billede
Blågårdens Bibliotek indenfor
Fotograf
Daniel Liversage
Billede
Blågårdens Bibliotek indenfor.
Fotograf
Daniel Liversage

Kontakt

Blågårdens Bibliotek

Blågårds Plads 5

2200 København N

Kig forbi kulturkontoret

Du kan også altid kigge forbi vores åbne kulturkontor i Korsgade 30. Her kan du inden for almindelig arbejdstid tale med medarbejdere fra biblioteket og kulturhuset – kig endelig forbi og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din idé.