Brønshøj Bibliotek

Billede
Brønshøj Bibliotek set fra Frederikssundsvej

Brønshøj Bibliotek

Brønshøj Bibliotek ligger i hjertet af Brønshøj som en hyggelig grøn oase. Biblioteket har åbent fra morgen til aften, vi tilbyder masser af arrangementer til børnefamilier og voksne.

Fotograf
Daniel Liversage
Københavns Kommunes logo
Det sker
Billede
Indgangspartiet til Brønshøj Bibliotek
Fotograf
Daniel Liversage

Læseklubber

På Brønshøj Bibliotek har vi flere selvkørende læseklubber for 5-10 medlemmer og man skal blot være fire personer for at starte en ny. Bibliotekaren hjælper gerne med ideer til læsning og med vejledninger og links til anmeldelser og inspiration.

Læs mere om læseklubberne på Brønshøj Bibliotek

2700Familieklub

Som medlem af 2700Familieklub får du tilsendt skræddersyede lokale kulturtilbud målrettet Brønshøjs mange børnefamilier. Der er 10 kr. i medlemsrabat pr. billet ved arrangementer, og det er gratis at melde sig ind. Vil du være medlem så skriv en mail til metteb@kk.dk. Du modtager cirka 2 mails månedligt som medlem, og du kan når som helst melde dig ud. Medlemskortet får du første gang du og din familie deltager i et arrangement.

2700familieklub er et samarbejde mellem Kulturhuset Pilegårde, Brønshøj Bibliotek, Brønshøj Vandtårn, Rytterskolen og Brønshøj Gamle Skole.

Forfatterspirernes skriveklub

Er du er vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig! Du vil blive undervist af professionelle forfattere en gang om ugen i august til november og du vil møde masser af andre unge med samme interesse. Klubben er for 11-18 årige og prisen er 500 kr. for en sæson.

Læs mere om Forfatterspirernes skriveklub

Børnebogcast

”Børnebogcast” er en podcast til forældre, der søger inspiration til, hvad deres børn selv kan læse og til højtlæsning. Brønshøj Biblioteks børnebibliotekar Julie Arndrup har gæster i studiet og sammen hjælper de dig med at sortere i alle de mange dejlige bøger, der udkommer. Julie snakker med bl.a. børn, forskere og forfattere om læsning og anbefaler bunkevis af gode bøger.

Mere om Børnebogcast og links til lytning på bibliotek.kk.dk

Kontakt

Brønshøj Bibliotek

Krabbesholmvej 3

2700 Brønshøj