Holdopstart: Babymusik for 3-7 måneder (hold 1)

Babymusik giver dit barn og dig mulighed for at være sammen om den umiddelbare glæde ved musik.

Vi synger, danser og leger sanglege, og gennem musikken skabes gode stunder sammen med andre børn og forældre. Det nærvær, der kan skabes gennem sang og musik, er en særlig oplevelse - også for de helt små. Når børn møder musik, bliver sansemotorikken stimuleret, samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles.

Babymusik er kort sagt en enestående mulighed for at opleve musikken sammen med dit barn.

Kurset afholdes i stueplan, i Lille Sal i Osramhuset. Du kan sætte barnevognen lige uden for salen i gangen eller i vores baggård via Fafnersgade.

Kurset bliver afholdt som et forløb bestående af otte kurser. Din billet gælder derfor til alle otte gange og er gyldig for ét barn og én voksen.

Holdopstart torsdag den 22. august

Perioden for kurset er hver torsdag fra klokken 9:30-10:15, fra den 22. august til den 10. oktober. Der er også hold kl. 10.25 og kl. 11.20

Underviser

Kim Jezus som underviser er uddannet Rytmikpædagog i 1991 på instituttet for Rytmik. Han underviser desuden i Karens Minde Børnekulturhus og Zone 2 i Valby. Han er aktiv musiker i flere sammenhænge, og formand for World Music festival.

Det med småt

Tilmelding til forløbet er bindende, og billetprisen vil ikke kunne blive refunderet.

Kontakt

Osramhuset

Valhalsgade 4

2200 København N
Del med