Krapyl + The Killerhertz

Når ekkoerne fra Helheim runger, er det tid for en rystende rock og metal fest!

Krapyl, det rå thrash metal-band fra det mørke Vestjylland, er klar til at levere et uforglemmeligt sceneshow. Med Kasper på vokal og guitar, Bjarke på lead guitar, Tonni på bass og Jonathan på trommer, har Krapyl gjort det til deres mission at få publikum til at headbange, uanset publikumsstørrelsen. Kendt for deres lidenskab og dedikation til musikken, lever Krapyl og ånder for at give deres fans en intens oplevelse. De lover at give alt, de har, uanset omfanget af publikum, og deres entusiasme på scenen er smittende. Forvent et show, hvor energien og kærligheden til musikken står i centrum.

The Killerhertz tilfører aftenen en ekstra dimension med deres melodiske metal og hard rock fra København. Med deres tredje album "Starburst", udgivet i slutningen af 2022, og en vellykket tour i Østeuropa, er bandet klar til at overtage scenen med deres unikke blanding af Megadeth- og Metallica-inspirerede riffs. The Killerhertz, som har eksisteret siden 2011 og har tidligere arbejdet med den legendariske Flemming Rasmussen, har skabt et solidt ry inden for genren. Deres musik appellerer til fans af bands som DAD, Volbeat og Metallica, med en perfekt balance mellem melodi og kraft. Forvent et show, der kombinerer det bedste fra den melodiske side af heavy metal og hard rock.

Dørene åbner kl. 15, og koncerten starter kl. 16. Denne lørdag eftermiddag lover at blive en dag, hvor både Krapyls intense thrash og The Killerhertz' melodiske metal vil fylde Lygten Station med rå rockenergi. Så gør dig klar til en eftermiddag, hvor disse to bands vil blæse dig bagover med deres musikalske kraft og passion. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve to af de mest spændende navne på den danske rockscene!

Kontakt

Lygten Station

Lygten 2

2400 København NV
Del med