Kursus: Babymotorik (3-7 måneder)

Lær at understøtte dit barns motoriske udvikling

På dette kursus vil vi komme omkring sansemotorik, kommunikation og samspil med dit barn. Du får viden om vigtigheden af at se dit barns initiativer, og hvordan du ved at følge disse kan støtte dit barns udvikling. 

Gennem forskellige lege får du ideer og inspiration til, hvordan du kan stimulere dit barns forskellige sanser, så du på en legende måde kan understøtte barnets motorikske udvikling. 

Vi tager udgangspunkt i barnets medfødte sanser og reflekser (følesansen, muskel- og ledsansen og hovedbalancesansen). Vi vil også snakke om, hvordan vi via denne stimuli og opmærksomhed kan skrue op eller ned for barnets energiniveau alt efter barnets behov og for at undgå at overstimulere.

Der er to hold på samme dag, holdene er kl. 10.00-11.00 eller kl. 11.30-12.30.

Der skal købes en billet pr. barn og forældre følger gratis med.

Om underviseren

Underviser er Anja, som har stor erfaring med babyer og motorik, bl.a. også gennem sit mangeårige arbejde hos apa (aftenskolen for psykomotorik og afspændingspædagogik) Anja er uddannet psykomotorisk terapeut, motorikvejleder og marte meo terapeut. På apa underviser hun i fødselsforberedelse for første- og flergangsfødende, på parhold, efterfødselshold og babymotorikhold.

Hvis kurset bliver aflyst, vil du få billetprisen retur. Vi refunderer ikke billetgebyret.
 

Kontakt

Osramhuset

Valhalsgade 4

2200 København N
Del med