Ramones Tribute DK + Motörizer

En enestående koncert med to af de mest energiske tribute-bands på den danske rockscene: Motörizer og Ramones Tribute DK

Ramones Tribute DK tager dig med tilbage til punkrockens gyldne æra. Med en hyldest til de ikoniske amerikanske punkrock-legender The Ramones, garanterer de en koncert, hvor klassikere som “Blitzkrieg Bop” og “I Wanna Be Sedated” vil genlyde. Bandet, bestående af Christian Willer, Jeppe D. Olsen, Joakim Ernst og Jesper H. Brun, har allerede bevist deres talent på scener over hele landet. Forvent en højenergisk koncertoplevelse, der ikke bare hylder The Ramones, men også holder deres legendariske musik i live.

Motörizer er klar til at ryste fundamentet med deres hyldest til heavy metal-legenden Motörhead. Kendt for deres intense energi og autentiske lyd, vil Motörizer tage dig med på en rejse gennem Motörhead’s legendariske repertoire. Klassikere som “Ace of Spades” og “Bomber” vil vække minde om Lemmy’s rå vokal og bandets hæsblæsende riffs. Forbered dig på en aften, hvor hvert nummer vil føles som en hyldest til rockens storhedstid.

Døre åbner kl. 19, og koncerten starter kl. 20. Billetter er tilgængelige nu til 150 kr. i forsalg og 175 kr. i døren. Denne aften er en chance for at genoplive nogle af rockhistoriens største øjeblikke med to bands, der mestrer kunsten at hylde legenderne. Gå ikke glip af denne ekstraordinære aften, hvor punkens puls og heavy metal’s brøl vil fylde Lygten Station. Kom og vær en del af rockhistorien!

Kontakt

Lygten Station

Lygten 2

2400 København NV
Del med