Københavns Kommunes logo

Lille sal - Osramhuset

Sal med plads til 80 personer med lille anretterkøkken og AV-udstyr. Velegnet til barnedåb, workshops, møder etc.
Billede
Foto af Osramhusets lille sal
Fotograf
Daniel Liversage

Lille sal i Osramhuset udlejes både til foreninger, virksomheder og private. Den er populær hos boligforeninger, som skal holde generalforsamlinger, hos private ved barnedåb og lignende. Den egner sig godt til workshops med videre, da det er muligt at dele salen helt eller delvist op.

Der er 80 stole og 14 borde tilknyttet lokalet. Vi anbefaler dog ikke mere end 60 til spisning. I anretterkøkkenet er der service til max 60 personer.

Folkeoplysende foreninger har fortrinsret til lokalet og derfor kan lokalet allerede være fast eller løst reserveret til dette formål.

Pris og booking

OBS: Salen er kun ledig i begrænset tidsrum på grund af foreningsaktiviteter.
Udenfor foreningernes højsæson (sep.-maj hvert år) og i skoleferier er der flere tider ledige.

Salen koster 320 kr. i timen, minimum 3 timer af gangen.

Osramhusets lille sal kan bookes på bookingportalen Bookbyen.dk. For at kunne booke salen skal du oprette en brugerprofil på Bookbyen. Der kan bookes tre uger frem i tiden.

På Bookbyen kan du søge på aktivitet, sted, dato og tidspunkt for at booke en given facilitet.

Når du booker, skal du huske at medregne tid til klargøring, opstilling/nedtagning og oprydning af salen, henholdsvis en time til hver.

Leje af udstyr

Udstyret bestiller du, når du booker lokalet online.

Lille A/V pakke 350kr.
Leje af anlæg. Dette anlæg kan tilkobles Ipad, computer o.l. 

Lille A/V pakke 350kr.
Leje af projektor. 

Stor A/V pakke 700kr.
Leje af både anlæg og projektor.

Udlejning af service til 60 personer 350 kr.​
(Glas, bestik, tallerkner, fade mv.)

Ved leje af højtalere er du selv ansvarlig for at medbringe afspiller og et kabel passende til denne. Der er minijack og phono-indgang til vores system. Bemærk, at vore projektorer kører med VGA-kabel. Har du anden udgang på din PC/Mac, skal du selv medbringe adapter.

Leje af motorikudstyr til børn 180 kr.  
Vores motorikudstyr er ideelt til barnedåb eller børnefødselsdage. Sættet består af skummodulløsdele, der giver rig mulighed for, at børnene kan bringe fantasien ind i rummet og bygge deres helt egen bevægelseslegeplads. 

Mad og drikke

Ønsker du at bestille mad og drikke, anbefaler vi Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen, mail: NBH@i-kc.dk eller telefon: 25592881.

Andet

Hvis dit arrangement indeholder servering af mad eller forplejning, skal der være minimum en time imellem dit arrangement og det næste. Vi skal have tid til at efterse salen, så vi er sikre på, at den er i den rigtige stand til den næste lejer.