Københavns Kommunes logo

Store sal - Osramhuset

Flot lys sal velegnet til møder og aktiviteter, der kræver plads. Lokalet er godkendt til max 150 personer, men der er kun plads til 80 personer ved bordopstilling.
Billede
Foto af Osramhusets store sal
Fotograf
Daniel Liversage

Flot nyistandsat sal med ovenlys vinduer. Salen har god akustik og er velegnet til både større møder, workshops og bevægelsesaktiviteter. Salen lejes IKKE ud til private arrangementer og fester - se lille sal for det. Handicapvenlig.

Der er 80 stole og 10 runde borde (8 personer) tilknyttet lokalet, vi anbefaler ikke mere end 80, hvis der skal siddes ved borde.

OBS: Salen er kun ledig i begrænset tidsrum (udvalgte onsdage kl. 8-16 og fredage kl. 8-17).
Udenfor foreningernes højsæson (sep.-maj hvert år) og i skoleferier er der flere tider ledige.

Store sal

Pris

Salen koster 320 kr. i timen, minimum 3 timer af gangen.
Opsætning og nedtagning af stole og borde skal lejer selv stå for.

Leje af udstyr

Udstyret bestiller du, når du booker lokalet online.

 • Lille A/V pakke 350kr.
  Leje af anlæg. Dette anlæg kan tilkobles Ipod, computer o.l. 
   
 • Lille A/V pakke 350kr.
  Leje af projektor. 
   
 • Stor A/V pakke 700kr.
  Leje af både anlæg og projektor

   

 • Kabler
  Ved leje af højtalere er du selv ansvarlig for at medbringe afspiller og et kabel passende til denne. Der er minijack og phono-indgang til vores system. Bemærk, at vore projektorer kører med VGA-kabel. Har du anden udgang på din PC/Mac, skal du selv medbringe adapter.

Mad og drikke

Ønsker du at bestille mad og drikke, anbefaler vi Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen, mail: NBH@i-kc.dk eller telefon: 25592881.

Det med småt

Udstyr
Ved leje af højtalere er du selv ansvarlig for at medbringe afspiller og et kabel passende til denne. Der er minijack og phono-indgang til vores system. Bemærk, at vore projektorer kører med VGA-kabel. Har du anden udgang på din PC/Mac, skal du selv medbringe adapter.

Andet

 • Når du booker, skal du huske at medregne tid til klargøring, opstilling, nedtagning og oprydning af salen, henholdsvis mindst en time før og efter.
 • Hvis dit arrangement indeholder servering af mad eller forplejning, skal der være minimum en time imellem dit arrangement og det næste. Vi skal have tid til at efterse salen, så vi er sikre på, at den er i den rigtige stand til den næste lejer.

Parkering

Det koster penge at parkere ved Osramhuset på ydre Nørrebro. Osramhuset ligger i gul zone.

Læs mere om priser og takstzoner for parkering.