Helle Bolther Christensen udstiller på Kunstvæggen i oktober

Kig forbi Nørrebrohallens foyer for at se udstillingen.

Om udstillingen "Kvinde Liv Frihed"

På udstillingen ses maleri og objekter i rum. Alle er lavet og bearbejdet af genbrugsmaterieler. Ting der er fundet og købt samt tørklæder købt på Nørrebro og malerier Helle har malet i 2200.

KVINDE LIV FRIHED..  آزادی زندگی زن   WOMEN LIFE FREEDOM    د ښځې ژوند ازادي  
 jin jiyana azad  -   ئازادی ژیانی ژن

Denne udstilling er lavet i solidaritet med kvinderne i Iran og i Afganistan, der lige nu kæmper kampen for frihed  og ligeberettigelse.
I Iran er en ung kurdisk kvinde Jina Masha Amini blevet symbolet på friheden. Hun led døden i moralpolitiets hænder da hun blev arresteret i Theran, fordi hendes tørklæde ikke dækkede hendes hår. Hendes død startede KVINDE LIV FRIHED revolutionen i Iran der nu har stået på i lidt over 1 år.  Kvinder gik på gaden i hele Iran og brændte deres tørklæder i protest imod præstestyret. I Afganistan har Taleban forbudt næsten alt for kvinder og lukket dem inde i Burkaens fængsel. 

Helle Bolther Christensen skriver om sig selv:

Jeg er  født i 1960 og bosat på Nørrebro på 33. år. Jeg elsker at bo på Nørrebro og er specielt glad for den diversitet og multikulturel kultur, der trives her på den Nordre bro i København. Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1993 og jeg arbejder med fotografi og maleri og objekter i rum.

For mere info om udstillingen kan Helle kontaktes på mail: helle22christensen22@yahoo.com

Se Helle Bolther Christensens værker her på hendes Flickr profil