Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Nyhed

Ny Sæson

Sommeren fortsætter. Det gør spændende danseforestillinger og danse-undervisning i Dansekapellet også; hele 110 ugentlige hold i 26 forskellige stilarter.
Nyhed

Barselsaktiviteter i Osramhuset

Til efteråret byder Osramhuset på aktiviteter for dig og din baby. Læs mere her om de forskellige tilbud og hvordan du tilmelder dig.
Nyhed

48 TIMER Festival 2022

48 TIMER Festival er en samskabelsesfestival, som hører under Foreningen af Blågårds Plads og sker i tæt samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, KEA og mange seje, kreative aktører på Nørrebro.
Nyhed

Weekend For Børn foråret 2022

Bibliotekerne og kulturhusene i kultur N inviterer hver weekend til gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne. Se her hvad Osramhuset og Nørrebro Bibliotek har af arrangementer i foråret 2022.
Nyhed

Vi elsker bøger-festival på Blågården

Danmarks største børnelitteraturfestival ”Vi elsker bøger” sætter i år fokus på diversitet i børnelitteraturen. Det skal vække litteraturinteresse og få børn og deres voksne til at tale om mangfoldighed, diversitet og inklusion - også på Nørrebro
Nyhed

Nyt tiltag skal styrke børns sprogudvikling

’ORD’ er navnet på et særligt forløb for flersprogede mødre, der skal styrke deres børns tidlige sprogudvikling. Projektet finder sted på fem københavnske biblioteker i 2022 og 2023 og er støttet af Nordea-fonden.
Nyhed

Mere plads til Brønshøjs kulturliv

Mandag d. 13. december 2021 tog politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus stilling til, hvad der skal ske med de lokaler i Kulturhuset Pilegården, som bliver tilovers i forbindelse med etablering af tandklinik.
Nyhed

Filtrede Fantasier

I November måned kan du opleve en kunstudstilling, hvor tegning og håndarbejde mødes i Nørrebrohallen.
Nyhed

Pop-up vaccination i Korsgadehallen

Du kan nu blive corona-vaccineret i Korsgadehallen på Nørrebro. Det eneste du skal gøre er at dukke op med dit sundhedskort.
Nyhed

Kunstvæggen oktober 2021

Hele oktober udstiller Charlotte Lund sine værker på kunstvæggen i Nørrebrohallen.