Nyt 10-års skrift om Dansekapellet

Nyt flot skrift om Dansekapellet ligger klart til dig!

Dansekapellet er fyldt 10 år

Dansekapellet: kulturhuset for dans i København – et dansehus for mange mennesker og mange forskellige formål. Det er for babyer, børn, unge, voksne, ældre, det er for professionelle, spirende talenter, nybegyndere, det er for Københavnske, danske og udenlandske kompagnier, for masser af stilarter: 26 stilarter undervises der i, det er for undervisning, for scenekunst, konkurrencer, talentudvikling, festival’er, det er et hus, der kan lejes, det er åbent alle ugens 7 dage det meste af året, det er for skoleklasser, for communityprojekter, for deling, sharings og det er indendørs, udendørs, i fire sale, en teatersal, en udendørsscene og andre spændende rum med spændende arkitektur, det er til foto- og videooptagelser, møder, konferencer, screenings og det er i 2400 NV og nu på 10. år.

Kom forbi og snup et eksemplar af vores nye 10-års skrift, hvor du kan se og læse og blive klogere på, hvad der gemmer sig bag den runde mur ud til Bispebjerg Torv eller genkende nogle af de mange projekter, du måske har været en del af igennem årene.

Du kommer bare forbi kontoret man-fre. Og hvis du trænger til en pose at bære det i, kan du købe vores nye mulepose i bomuld til en 20’r.

DANSEKAPELLET 10-års skrift / video

Video Url

Bemærk, at når der afspilles videoen, kan en eller flere cookies fra tredjepart gemmes på din computer af udbyderen af videoen.